Emilija Ivančajić

Emilija je čest govornik na domaćim i internacionalnim konferencijama, gostovala je na domaćim i stranim televizijama a u Consultancy lab-u pruža sve vrste usluga vezane za medicinski konsalting, unapredjenje i razvoja sistema zdravstvenih ustanova.


Emilija Ivančajić je doktor medicine, magistar menadžmenta u zdravstvu i doktorant na istoj oblasti. Emilija je na fakultetu imala svoje prvo zaposlenje kao demonstrator u nastavi na predmetu Humane genetike. Otpočela je svoju karijeru u firmi koja se bavi istraživanjem tržišta, gde je njena poslednja pozicija bila Research executive. Zatim je radila u top menadžmentu privatnog zdravstvenog centra u Beogradu, na poziciji Menadžer za odnose sa pacijentima. Nakon toga bila je Generalni direktor fondacije Globaln Sun Foundation sa matičnim predstavništvom u Portoriku. Takođe je radila kao Menadžer za razvoj poslovanja u Švajcarskoj kompaniji Swiss Rockets, a trenutno je suvlasnik La Santé zdravstvenog centra u Beogradu.


Emilija je autor i koautor deset naučnih radova, jedan deo svoje edukacije stekla je na Faculdade do Medicina ABC u Brazilu, nekadašnja je predsednica Rotarakt kluba i autor predstave “Muškarci i drugi problemi” koja je do sada izvedena pet puta u Srbiji i Bosni i Hercegovini (sav prihod od prodatih karata doniran je u humanitarne svrhe).

Jovana Mitrović

Jovana u Consultancy lab-u pruža sve vrste usluga vezane za formiranje i organizaciju psiholoških radionica kao i treninga u firmama.


Jovana Mitrović je magistar psihologije sa austrijskom i američkom akreditacijom osnovnih i master studija Webster univerziteta u Beču. Njena ekspertiza je psihološko savetovanje, a trenutno je edukant Geštalt psihoterapije. Deo školovanja je provela u Engleskoj, na Exeter univerzitetu. Sudelovala je u nastavnom programu kao asistent dekana. Na fakultetu je vodila sektor za psihološko savetovanje studenata kao i radionice za relaksaciju za zaposlene i profesore. Njena master teza se bavi analiziranjem eksplicitnih i implicitnih parametara u kognitivnom poimanju emocija kod ljudi.


U Beču je stekla značajno iskustvo u radu sa decom i adolescentima kroz prakse u vrtiću, internacionalnoj školi, IB kampu, kao i u institutu za dečiju i adolescentsku psihoterapiju. Po povratku u Beograd kreće da radi kao asistent brend menadžera specijalne bolnice za rehabilitaciju kao i direktor marketinga kompanije koja se bavi tekstilnom proizvodnjom. Nakon toga u humanitarnoj fondaciji baziranoj na kriptovalutama radi kao menadžer projekata, a trenutno je suvlasnik La Santé zdravstvenog centra u Beogradu.

Bojana Milošević

U Consultancy Labu, Bojana se bavi brend strategijom, kreiranjem identiteta kompanije, digitalnim marketingom, istraživanjem tržišta i potreba partnera, kreiranje tekstova za sajt i promo materijale, dizajnom i kreiranje sajtova u WordPressu.


Bojana je trenutno na poziciji Head of Marketing u sklopu najveće Švajcarske firme za ecommerce. Kao direktor marketinga, Bojana je i deo tima zdravstvenog centra La Santé koji se nalazi u Srbiji. U Septembru 2014 godine počinje da radi u domaćoj IT kompaniji, Devana, kao brending koordinator. Godinu dana kasnije, nakon završenog kursa u internacionalnoj kompaniji Brand Notapipe, prelazi u tim koji se bavi rastom i razvojom produkta unutar Devane. Bojana je kao Product Marketing Manager bila odgovorna za sklapanje partnerstava koji mogu da doprinesu rastu proizvoda i kompanije, koordinisanju između potreba tržišta/korisnika i timova unutar kompanije u cilju implementiranja svih potrebnih strategija. Radila je na planiranju i egzekuciji svih promotivnih događaja na stranom tržištu u cilju povećanja prepoznatljivosti branda ManageWP. Ubrzo nakon kupovine kompanije ManageWP od strane najveće američke kompanije za domene, GoDaddy, Bojana dobija zaduženje da pored domaćeg tima, vodi i tim u Americi koji je odgovoran za kompletno novi program edukacije već postojećih korisnika GoDaddy proizvoda u cilju povećanja zarade. U saradnji sa WPElevation kompanijom, Bojana je napravila za 6 meseci kompletno novi program edukacije u sklopu GoDaddy kompanije.


Bojana ima dugogodišnje iskustvo rada na televiziji kao novinar i TV voditelj. Od svoje 4 godine je učestvovala u mnogim TV reklamama za domaće i strano tržište, bila je urednik i voditelj mnogih TV emisija, kao i urednik dečijih časopisa.


U toku svojih fakultetskih dana postaje član svetske AIESEC studentske organizacije i kao potpredsednik za komunikacije i marketing radi na projektima sa firmama poput Delhaize, Coca Cola, Ernst&Young, P&G, NCR i mnogim drugim.


U međuvremenu, u cilju doprinosa srpskoj zajednici, Bojana osniva projekat Case Challenge. Case Challenge je projekat takmičarskog karaktera, gde se studenti i srednjoškolci takmiče u rešavanju studije slučaja i ujedno dobijaju priliku da zakorače u korporativni svet i predstave se kompanijama u najboljem svetlu. Tri godine za redom najveće domaće kompanije učestvuju kao partneri na projektu.


U Februaru 2018. se uključuje u blockchain svet i kao marketing konsultant počinje da radi u više firmi poput MaZee Community Management, Crypto Legal Solutions i drugim. Pored konsultantskih aktivnosti, Bojana aktivno radi u sklopy Infinity tima, domaći startup projekat, SaaS proizvod za tržište project managementa, kao Strategic Partnership Manager.