Projekti i iskustva

Ovo su neki od projekata i kompanija kojima smo razvijali biznis strategiju, pravili WordPress sajtove, SEO optimizaciju i ceo marketing plan.

La Sante Privatna Ordinacija

U okviru privatne ordinacije La Sante u Beogradu na Dedinju možete uraditi sve vrste dijagnostičkih pregleda. Naš tim čini preko 60 konsultanata, lekara specijalista. Privatna ordinacija poseduje svu potrebnu medicinsku opremu u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.

Fitnesses Mobile App

Fitnes aplikacija koja omogućava praćenje ishrane, sadrži veliki izbor treninga u skladu sa ciljem koji odaberete i pomaže u menjaju loših navika-

SEEBRA

Udruženje za biološku i regenerativnu medicinu jugoistočne Evrope osnovano je radi postizanja ciljeva razvoja, podrške i promocije u oblasti regenerativne medicine i biološke terapije na teritoriji jugoistočne Evrope.

Renova

Prvi centar regenerativne medicine u Srbiji. Klinika Renova je osnovana 2014 godine. Donela je novi pravac u Srbiji, regenerativnu medicinu. Pored regenertivnih terapija, na klinici se bavimo i konzervativnim lečenjem ortopedskih i sportskih povreda i hroničnih rana.

Event Industry

Dobrovoljno, nevladino udruženje privrednih društava, preduzetnika i fizičkih lica čija je pretežna delatnost vezana za organizaciju događaja.

Epic Event Centar

Višegodišnje iskustvo u organizaciji zanimljivih, jedinstvenih i zabavnih proslava doprinelo je tome da prepoznajemo vaše želje i pretvaramo ih u stvarnost.

Breza enterijeri

Salon podnih obloga: laminat, WPC decking, polirani granit, bambusov parket…

BESPLATNA ANALIZA SAJTA